Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/3mrevision.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
Om os - 3M Revision

Om os

3M Revision er et mindre revisionsfirma med base i København. Vi har en målrettet strategi om at levere kvalitetsydelser til rimelige priser. Vores arbejdsprocesser og systemer er effektive, så vores kunder får et perfekt produkt hver gang. Vores fokusområder er hurtig levering og lave priser.

Henrik er uddannet fra CBS med HD i regnskab og revision. Henrik har mange års erfaring som revisor og har med sin baggrund i Ernst & Young ekspertise indenfor udarbejdelse og revision af selskaber, primært anpartsselskaber, aktieselskaber og kommanditselskaber. Herudover har Henrik arbejdet med enkeltmands-virksomheder indenfor mange brancher. 

Kontakt os for et uforpligtende møde

Kontakt os for yderligere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde dig.
Send en e-mail eller kontakt os pr. telefon, hvis du vil høre mere om løsninger til dit regnskab eller bogføring, herunder hvad prisen er. Det er naturligvis helt uforpligtende.
Henrik Weber Direktør, 3M Revision